Продукти и услуги

Басейни

„Люто“ ООД е специализирана в проектиране и изграждане на басейни, основаващи се на две основни техники

Гъвкави резервоари

В последните 10 години „Люто“ООД разработи и внедри в производство гъвкави резервоари.

PVC брезенти

Производствената база на „Люто“ООД е оборудвана с модерни инсталации за заваряване на двустранно промазани с PVC брезенти

Фолийни хидроизолации

Производствената база на „Люто“ООД е оборудвана с модерни инсталации за заваряване на двустранно промазани с PVC брезент

Басейни

„Люто“ ООД е специализирана в проектиране и изграждане на басейни, основаващи се на две основни техники – филтрация на водата с „моноблок“ и облицовка с PVC фолиа.
Моноблокът е комплексно съоръжение, което се монтира на борда на басейна. Съдържа помпа, филтър, трансформатор, подводни прожектори, автоматика със защити. Не се налага изграждане на машинно помещение и тръбна разводка около басейна.
Системите моноблок се произвеждат в два варианта – с мощност 15 m3 /h за басейни с обем до 75 m3 и 25m3/h за обем до 110 m3.

Гъвкави резервоари

В последните 10 години „Люто“ООД разработи и внедри в производство гъвкави резервоари. С успех се прилагат за съхранение на вода, течен тор UAN и питейна вода.
Резервоарите се изпълняват със стандартни обеми от 20, 50, 100, 300 и 500 m3. При индивидуални заявки могат да се изпълнят по размери и обеми зададени от инвеститорите.

PVC брезенти

Производствената база на „Люто“ООД е оборудвана с модерни инсталации за заваряване на двустранно промазани с PVC брезенти. Висококвалифицирани специалисти разработват и внедряват различни изделия като покривала за товарни автомобили и сенници, въздуховоди.
Изделията се изработват с материали на немските фирми MEHLER и MIEDERHOFF.

Фолийни покрития

“Люто“ООД е специализирана в проектиране, доставка и монтаж на хидроизолационни фолийни облицовки за езера, лагуни, плоски покриви и басейни. Фирмата е дългогодишен партньор с фирма „Rinolit“ производител на фолийни хидроизолации.

намерете ни

София, ул. “Суходолска” 185
Телефон: +359 887 321 325;
+359 887 321 324
+359 887 321 555
+359 887 350 382
luto@lutobg.com

© 2019 Басейни Люто.